Verhalen en meer

Hieronder zijn wat leuke verhalen te lezen over mijn ervaringen als trouwambtenaar en ceremoniespreker. Maar, ik heb ook een Instagram pagina. Deze is wat meer up-to-date. Ik deel af en toe wat op mijn verhaal en ik post zo nu en dan berichten. Super leuk als jij mij gaat volgen! 

Trouwbeurs

Zondag 14 januari was er een trouwbeurs bij Café Reimink in Lemelerveld en ik mocht hier als standhouder staan. Hoe leuk is dat?! 

Lees meer »

Trouwambtenaar Nadhie

Mijn bruiloften voor dit seizoen zitten erop en ondertussen druppelen de aanvragen voor komend seizoen binnen. Zo leuk om te ervaren dat stellen je gewoon vinden via social media, mijn website of dat ze goede verhalen over je gehoord hebben! Ik ben echt mega trots. 

Lees meer »

HEJ YOU

This is me: Nadhie. Spontaan, open, creatief en een enthousiaste positieveling mét een dosis humor, yesss! Maar, ik ben niet alleen dat. Ik ben ook gevoelig, hou me enorm bezig met hoe anderen zich voelen, een echt mensenmens en perfectionistisch. Niet richting anderen, vooral richting mezelf. Alles moet goed gaan, voor 110% en het liefst in één keer. Maar, I'm working on it. Ik heb ook geleerd om los te laten en soms de boel-de-boel te laten. Anyway, ik ben 29 jaar en woon in Lemelerveld, samen met m'n lieve vriend en ons hondje: Moos. 

Lees meer »

Knijp me- ben ik aan het dromen

Wat heb ik leuke bruiloften gehad in dit afgelopen seizoen! Aangezien ik net was gestart als trouwambtenaar had ik als doel om 5 stellen te mogen trouwen. Dat vond ik best een groot doel, al zeg ik het zelf. Nou, hoe leuk is het dat ik dit doel al vrij snel behaald had. In mei mocht ik het eerste bruidspaar trouwen en vanaf eind juni volgden de andere 4 bruidsparen. Het was echt zo'n fantastische ervaring. Waar ik bij de eerste bruiloft nog vrij gespannen was (wel gezonde spanning), ging dit bij de andere bruiloften al heel anders. Ik had er ontzettend veel zin in en gelukkig ging het schrijven me ook heel erg goed af. Zo leuk om deze bruidsparen beter te leren kennen en om hun liefdesverhaal uit te schrijven. Al met al waren het echt een "knijp me-, ben ik aan het dromen-" momentjes. In oktober mag ik als kerst op de taart nóg een bruidspaar trouwen. Yes!

Lees meer »

YEAH!

Op 19 mei 2023 had ik mijn eerste bruiloft als trouwambtenaar Nadhie en het was zó leuk! Zoals je op de foto hieronder ziet had ik er mega veel zin in, maar stiekem had ik ook wel (gezonde) spanning hoor... Pff... Ik leg de lat altijd aardig hoog voor mezelf. Als dan de eerste gasten zitten spookt er van alles door m'n hoofd: hoe gaat het bruidspaar de speech vinden, heb ik wel alles beschreven, ben ik niet iets vergeten, lachen ze wel op de juiste momenten (vinden ze het überhaupt wel grappig)? Maar, menn wat was het een gave ceremonie. Het bruidspaar zag er echt prachtig uit en wat een geluk met het weer. Het zonnetje scheen gewoon! Alles viel op z'n plek en ik zag het bruidspaar genieten. Als je dan na de tijd hoort dat het een persoonlijke ceremonie was, helemaal passend bij het bruidspaar. Nou, dan ben ik een zeer tevreden mens.

Lees meer »

2023, let's go!

Het is gewoon zover! Nooit had ik bij het starten van mijn bedrijf durven dromen dat ik mijn doel al zo snel zou behalen. Ik ben door ontzettend veel lieve bruidsparen benaderd met de vraag of ik ze wilde trouwen. Aangezien ik geen vaste aanstelling heb- en niet beëdigd ben bij een gemeente als trouwambtenaar (en je toch bij een aantal gemeenten deze beëdiging moet hebben) heb ik helaas niet zo vaak "ja" kunnen zeggen als ik zou willen.

Lees meer »

Ceremonieel trouwen

Ik ben nog maar net gestart als zelfstandig trouwambtenaar en ik ben (nog) niet aangesloten bij een gemeente. Helaas is het daardoor voor mij niet altijd mogelijk om in een gemeente een bruidspaar te trouwen. Er zijn namelijk een aantal gemeenten die alleen werken met eigen trouwambtenaren of trouwambtenaren die verbonden zijn aan een andere gemeente.

Lees meer »

Leuke weetjes en feitjes

Als het aankomt op onze bruiloft doen we veel dingen "omdat het zo hoort". Des te leuker om het eens anders te doen, lijkt mij! Dare to be different. Jullie trouwdag wordt sowieso al een dag om nooit meer te vergeten, de herinneringen die jullie samen gaan maken zijn blijvend. Daarom is het juist leuk om iets af te wijken van de standaard. De trouwring bijvoorbeeld, moet dit ook echt een trouwring zijn of kan dit een zelf uitgekozen ring zijn? Ik zou zeggen: wees creatief! Er zijn ook vaak vragen over aan welke hand de ring nou hoort? Links, of toch rechts? Wist jij dat traditioneel gezien de de keuze van de hand waaraan je een trouwring draagt vaak komt vanuit het geloof? Zo dragen Katholieken de trouwring aan de linkerhand en Protestanten de trouwring juist aan de rechterhand. In Frankrijk, Italië en België dragen ze de trouwring aan de rechterhand. Toch blijft één ding (bijna) overal hetzelfde: de trouwring gaat om de ringvinger omdat daar een ader, Vena Amoris loopt naar je hart. Super romantisch toch?

Lees meer »

Nagenieten

Ik ben nog zo aan het nagenieten van mijn eerste ceremonie als Babs voor 1 dag. Na de bruiloft heb ik zoveel leuke reacties gekregen van zowel de gasten als het bruidspaar. Dat is dé reden geweest dat ik dit vaker wil gaan doen. De positieve energie, gezellige sfeer, enthousiaste gasten én een ontspannen bruidspaar, daar doe je het voor! 

Lees meer »

We zijn live!

Na een eigen Instagram pagina te hebben aangemaakt, heb ik ook de hele dag mogen knutselen aan m'n eigen webpagina. Heel leuk om te doen, maar wel lastig voor een "pietje precies" zoals ik.. シ elke kleur, lettertype, punt, komma wordt bekeken door deze meid. Toch denk ik dat deze eigenschap wel goed uitkomt wanneer het gaat over jullie trouwceremonie. 

Lees meer »