2023, let's go!

Gepubliceerd op 22 maart 2023 om 13:38

Het is gewoon zover! Nooit had ik bij het starten van mijn bedrijf durven dromen dat ik mijn doel al zo snel zou behalen. Ik ben door ontzettend veel lieve bruidsparen benaderd met de vraag of ik ze wilde trouwen. Aangezien ik geen vaste aanstelling heb- en niet beëdigd ben bij een gemeente als trouwambtenaar (en je toch bij een aantal gemeenten deze beëdiging moet hebben) heb ik helaas niet zo vaak "ja" kunnen zeggen als ik zou willen.

Ondanks dat ben ik ontzettend dankbaar voor de fantastische bruidsparen die ik wel mag trouwen dit jaar. Want tja, zij zijn natuurlijk ook gewoon de allerleukste.

Op naar weddingseason 2023, ik ben er klaar voor en heb er mega veel zin in!

Liefs

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.