Knijp me- ben ik aan het dromen

Gepubliceerd op 17 augustus 2023 om 14:05

Wat heb ik leuke bruiloften gehad in dit afgelopen seizoen! Aangezien ik net was gestart als trouwambtenaar had ik als doel om 5 stellen te mogen trouwen. Dat vond ik best een groot doel, al zeg ik het zelf. Nou, hoe leuk is het dat ik dit doel al vrij snel behaald had. In mei mocht ik het eerste bruidspaar trouwen en vanaf eind juni volgden de andere 4 bruidsparen. Het was echt zo'n fantastische ervaring. Waar ik bij de eerste bruiloft nog vrij gespannen was (wel gezonde spanning), ging dit bij de andere bruiloften al heel anders. Ik had er ontzettend veel zin in en gelukkig ging het schrijven me ook heel erg goed af. Zo leuk om deze bruidsparen beter te leren kennen en om hun liefdesverhaal uit te schrijven. Al met al waren het echt een "knijp me-, ben ik aan het dromen-" momentjes. In oktober mag ik als kerst op de taart nóg een bruidspaar trouwen. Yes!

Nu stiekem al dromen over volgend seizoen (2024). 

Dus, ga jij trouwen of ken jij mensen die gaan trouwen? Reageer gerust op dit bericht of stuur mij een berichtje via Instagram, e-mail of WhatsApp. 

Liefs

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.