HEJ YOU

Gepubliceerd op 19 september 2023 om 09:37

This is me: Nadhie. Spontaan, open, creatief en een enthousiaste positieveling mét een dosis humor, yesss! Maar, ik ben niet alleen dat. Ik ben ook gevoelig, hou me enorm bezig met hoe anderen zich voelen, een echt mensenmens en perfectionistisch. Niet richting anderen, vooral richting mezelf. Alles moet goed gaan, voor 110% en het liefst in één keer. Maar, I'm working on it. Ik heb ook geleerd om los te laten en soms de boel-de-boel te laten. Anyway, ik ben 29 jaar en woon in Lemelerveld, samen met m'n lieve vriend en ons hondje: Moos. 

 

Met mij als trouwambtenaar of ceremoniespreker krijg je bovenstaande kwaliteiten en kies je voor een persoonlijke aanpak. Hoe leuk en fijn is het als de ceremonie volledig aansluit op jullie wensen? Geen korten kennismakingen en onpersoonlijk gedoe bij mij. Nee, ik steek tijd en energie in de gesprekken en leer jullie echt beter kennen. Jullie liefde moet gevierd worden en daar help ik jullie graag bij! 

 

Ben je als bruidspaar op zoek naar een trouwambtenaar of ceremoniespreker?

Laten we kennismaken om te ontdekken of wij een match zijn! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.