Trouwambtenaar Nadhie

Gepubliceerd op 31 oktober 2023 om 10:18

Mijn bruiloften voor dit seizoen zitten erop en ondertussen druppelen de aanvragen voor komend seizoen binnen. Zo leuk om te ervaren dat stellen je gewoon vinden via social media, mijn website of dat ze goede verhalen over je gehoord hebben! Ik ben echt mega trots

 

Ik heb dit jaar onwijs veel geleerd en ik kijk er heel erg naar uit om mijn bedrijfje verder te ontwikkelen. Al doe ik dit wel in kleine stapjes en zeker niet te snel. Want ik wil vooral blijven genieten! Alle tijd hebben om leuke bruidsparen beter te leren kennen, voor ze klaar te staan en om de meest vrolijke, unieke en persoonlijke speeches te schrijven met nét dat beetje extra. 

 

Voor de komende periode doe ik even rustig aan en focus ik me vooral op m'n andere baan als adviseur opleiding en ontwikkeling bij een zorgorganisatie. Daar komen ook nog genoeg leuke en interessante veranderingen aan, dus ik vermaak me wel. Wees gerust, ik zal zeker af en toe blijven posten! 

 

Oh ja & neem gerust contact met me op als je eens wilt kennismaken of reageer bijvoorbeeld op dit bericht. De eerste kennismakingen voor 2024 staan al gepland, dus wees er snel bij!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.