Quotes en spreuken

Gepubliceerd op 8 juli 2022 om 13:14

Jij bent mijn veilige haven, 

mijn lach als het moeilijk gaat.

Ik kan alles aan omdat ik weet,

dat jij steeds naast me staat ღ

- Smooj, 2019

 

Soms kom je quotes of spreuken tegen waardoor je zit te popelen om deze in een speech te verwerken! Ik kan uuuren zoeken naar passende quotes of mooie teksten die passen bij een gelegenheid of gebeurtenis. Zo vond ik laatst deze prachtige quote van Smooj. Ik sla 'm dan op zodat ik de quote kan verwerken in een speech. 

 

Bij het schrijven van de huwelijksspeech van mijn zus en zwager heb ik ook lang gezocht naar een passende quote.

Uiteindelijk is het deze geworden:

 

Jullie hebben vandaag “ja” gezegd tegen elkaar en tegen het leven.

“ja” tegen de mooie dagen en die waarop je aarde wat zal beven.

“ja” tegen je dromen en wat de toekomst jullie biedt.

“ja” tegen al het moois dat jij in de ander ziet. 

 

Prachtig vind je niet? 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.