Ervaringen

Peter en Marleen

Nadhie heeft ons verhaal verteld tijdens onze ceremonie! Het was prachtig. We hebben met z’n allen gelachen, gehuild en genoten!
Tijdens de voorbereiding neemt ze alle tijd! Ze komt meerdere keren langs om het bruidspaar goed te leren kennen en je voelt je meteen op je gemak.
Ik raad iedereen aan om te kiezen voor Nadhie!

Jeroen en Sharon

"De gesprekken met Nadhie zijn heel erg persoonlijk, waardoor we het gevoel kregen dat we echt onze eigen draai aan de ceremonie hebben kunnen geven! Bedankt Nadhie."

Maureen en Stefan

"Nadhie is zeker een aanrader als trouwambtenaar. Een vlotte en enthousiaste dame, die geïnteresseerd is en humor heeft. Dat heeft bij ons geresulteerd tot een persoonlijke en grappige ceremonie."

Rens en Anouk

"We zijn ontzettend blij dat we voor Nadhie hebben gekozen als trouwambtenaar op 23.06.23! Vanaf het begin tot het einde was het fijn met haar samenwerken. Wij waren opzoek naar een vlotte trouwambtenaar uit Salland en hier paste Nadhie perfect bij. Ze is snel en makkelijk in communicatie. Nadhie heeft veel tijd gestoken in de voorbereiding en afstemming met ons en onze dierbaren. Ze wist dit samen te vatten tot een mooie speech welke perfect weerspiegelde hoe wij zijn. Het was voor ons fijn dat Nadhie erg open staat voor inbreng van mensen die voor ons belangrijk zijn, naast onze eigen verhaal. Ze heeft ons in de voorbereiding stap voor stap meegenomen, zodat we ontspannen van de ceremonie hebben kunnen genieten. Na de tijd hebben we veel complimenten van gasten ontvangen over Nadhie. Wij vonden het dubbel en dwars waard om te kiezen voor een eigen trouwambtenaar en zouden Nadhie bij iedereen aanraden!"

Wiljen en Lisa

"1 woord: fantastisch!!
Wat hebben wij ontspannen, luchtige gesprekken gehad. Net alsof je al vaker bij ons bent geweest. Je bent makkelijk in omgang en echt een heel vriendelijk persoon. Wij vonden humor belangrijk in onze ceremonie en wat heb jij er een prachtige ceremonie van gemaakt. Ook zo persoonlijk! Het was geweldig. Ook zo leuk dat wij lieve reacties hebben ontvangen over hoe mooi de ceremonie wel niet was. Iedereen was enthousiast. Nadhie is echt een topper, wauw! Wat zijn we blij met jou als onze Babs! Kunnen echt terug kijken op de mooiste dag van ons leven."

Thomas en Anouk

"En dat voor de eerste keer!

We hebben mijn zusje Nadhie gevraagd om als Babs te fungeren bij onze verrassingsbruiloft. Nadhie vond het allereerst erg leuk om te doen en nam haar rol als Babs serieus. Zowel samen met mijn man als één op één hebben wij meermaals gesprekken gevoerd over onze relatie. Dit alles op een luchtige manier, wat bij ons paste. Ze stond open voor alle vragen en sloot volledig aan bij onze wensen omtrent de ceremonie. De ceremonie was luchtig, vol leuke anekdotes, humor en liefde. We waren verrast door alles wat verteld werd door Nadhie. We vonden het geweldig! En dat voor de eerste keer als Babs."