Mijn diensten en aanpak

Alles kan en (bijna) alles mag! Het is jullie bruiloft.

Een bijzondere en unieke dag om jullie liefde te vieren ෆ

Zelfstandig trouwambtenaar

Ik ben werkzaam als zelfstandig trouwambtenaar. Dit betekent dat ik me focus op het creëren van persoonlijke- en unieke trouwceremonies. Ik ben niet verbonden aan een bepaalde gemeente. Jullie dragen mij daarom bij de gemeente voor als Babs voor 1 dag. Voordat je dat kan doen, moet er eerst gekeken worden of jullie gemeente een Babs voor 1 dag toestaat (let op: zonder dat degene werkzaam is bij een andere gemeente).

De kosten voor het het benoemen van een Babs voor 1 dag verschillen per gemeente. Je betaald in dit geval voor: gemeentelijke leges, documenten voor het verzoekschrift, benoeming door de gemeente en beëdiging door de rechtbank. Deze kosten komen bovenop mijn diensten als zelfstandig trouwambtenaar.

Neem voor meer informatie contact met mij op. Ik denk graag met jullie mee!

Ceremoniespreker

Als ceremonieel spreker help ik jullie om een ceremonie volledig op maat te creëren! Wil je de ceremonie helemaal zelf invullen, zonder dat je te maken hebt met regeltjes (bijvoorbeeld vaste tijdstippen, duur ceremonie)? Of wil je jullie geregistreerd partnerschap omzetten naar een huwelijk? Dan kunnen jullie ervoor kiezen om het huwelijk op een ander moment te regelen. Dit kan op de dag zelf (bijvoorbeeld de ochtend in het gemeentehuis) of op een andere doordeweekse dag. Daarna trouwen jullie, op jullie gekozen datum ceremonieel. Deze ceremonie kan dan ook langer duren, omdat je geen rekening hoeft te houden met de vaste tijden van de gemeente. Dat geeft mogelijkheden, denk aan: gastspreker, live muziek, uitgebreide beloften, etc.

 

Willen jullie meer weten of ceremonieel trouwen? Neem voor meer informatie contact met mij op. 


Mijn aanpak

Beschikbaarheid checken

Voordat we kennismaken of voordat je meer informatie wilt ontvangen, is het natuurlijk altijd handig om te weten of ik nog beschikbaar ben op jullie gekozen trouwdatum. Stuur me dan ook gerust een berichtje als je dit wilt checken.

Informatiegids

Ik heb een informatiegids voor alle geïnteresseerde bruidsparen geschreven. Hierin staat o.a. mijn werkwijze verder uitgelegd en kan je meer informatie vinden over mijn tarief. Je mag me altijd een berichtje sturen (WhatsApp, e-mail, Instagram, etc.) wanneer je deze wilt ontvangen.

Eerste kennismaking

Bij dit eerste kennismakingsgesprek, wil ik jullie graag beter leren kennen. We bespreken de mogelijkheden en de plannen die jullie misschien al hebben gemaakt, of bedacht. Dit kennismakingsgesprek is vrijblijvend, maar wel belangrijk om te bepalen of we een klik hebben. Zeggen jullie JA? Dan wil ik jullie graag nóg beter leren kennen met een vervolggesprek.

Vervolggesprek

Bij dit gesprek gaan we verder kennismaken, ik wil meer weten over jullie als persoon, maar ook over jullie relatie: "hoe hebben jullie elkaar ontmoet, was het liefde op het eerste gezicht, waarin zijn jullie verschillend, etc." Daarnaast vind ik het ook heel erg leuk om echt unieke dingen over jullie te weten. Ik stel geen standaard vragen, we gaan samen in gesprek en dan ontstaan vaak de leukste verhalen. 

Familie en vrienden

Familie en vrienden hebben meestal ook hele leuke, grappige en bijzondere verhalen over jullie. Dit zijn vaak vermakelijke details om te gebruiken in de ceremonie. Ik vind het daarom erg leuk om met een aantal belangrijke familieleden en vrienden in gesprek te gaan. Dit maakt het extra verrassend voor jullie als stel, want: "stel dat ze nou net dat verhaal vertellen waar jullie ietsjes te veel hadden gedronken..."

We keep in touch'

De periode voor de bruiloft blijven we in contact. Wanneer ik genoeg informatie heb ga ik aan de slag met het schrijven van een persoonlijke- en unieke speech. Als ik tussendoor nog vragen heb neem ik contact op. Ik ben erg perfectionistisch, dus waarschijnlijk horen jullie van me. 

Voor de bruiloft kom ik graag nog een keertje langs om de laatste zaken te bespreken. Zijn er dingen veranderd in de ceremonie, willen jullie dat ik nog iemand vermeld of andere opmerkingen.

Hoe de speech er precies uit gaat zien, dat blijft voor mij een weet en voor jullie een vraag ッ

Na de bruiloft

Hopelijk hebben jullie een heerlijke dag gehad met alle mensen die dicht bij jullie staan en hebben jullie genoten van de ceremonie! Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen, daarom kom ik graag nog een keertje langs om bij te kletsen.