Hi!

Mijn naam is Nadhie

Yes, wat leuk, jullie gaan trouwen! Allereerst gefeliciteerd met deze geweldige stap in jullie relatie. Waarschijnlijk ben je niet voor niks op mijn site terechtgekomen en ben je op zoek naar een zelfstandig trouwambtenaar of ceremoniespreker. Je wilt natuurlijk door iemand getrouwd worden waar jullie je fijn bij voelen en niet geheel onbelangrijk: iemand met wie jullie een klik hebben. Ik wil me dan ook graag voorstellen:

Eind 2021 werd ik door mijn zus en zwager gevraagd om hun te trouwen als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (Babs) voor 1 dag. Een ontzettende eer, dus natuurlijk zei ik direct JA! Op de dag zelf verliep de ceremonie goed en ik kreeg ontzettend veel positieve reacties van alle gasten, zoveel dat ik dacht: hier moet ik iets mee gaan doen. Sindsdien heb ik al hele leuke bruidsparen mogen trouwen en de reacties blijven heel erg positief. Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk en ik blijf het een mega eer vinden om onderdeel te mogen zijn van jullie speciale en bijzondere dag!

Een paar weetjes over mij:

  • Ik woon in Lemelerveld, samen met mijn vriend 
  • We hebben een heel lief en ondeugend hondje, een beagle genaamd: Moos
  • Ik hou van wandelen, series kijken, lezen, scrollen op Instagram en Pinterest, ideeën opdoen over van alles en nog wat, winkelen & gezellig bijkletsen en borrelen met vriendinnen!
  • Ik ben, naast mijn werk als trouwambtenaar en ceremoniespreker, ook adviseur opleiding en ontwikkeling bij een zorgorganisatie. In deze functie geef ik teamontwikkelingstrainingen en ontwerp ik o.a. trainingen en leertrajecten.

"The only way

to do great work

is to love

what you do"

Mensen omschrijven mij als:

Spontaan, enthousiast, open en creatief. Ik ben gevoelig, stel me kwetsbaar op en vind het belangrijk dat mensen zich prettig voelen. Een echt mensenmens én een klein beetje perfectionistisch (dat dan wel). 


Meer informatie?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie?

Neem dan gerust contact met mij op zodat we kunnen kennismaken. Misschien zijn we wel een match en mag ik jullie liefdesverhaal vertellen tijdens de ceremonie!